Monday, December 6, 2021
Home Showbizz “Vallja e Paqes” jep premierën e saj të Dielën

“Vallja e Paqes” jep premierën e saj të Dielën

Në kuadër të manifestimeve për shënimin e 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, IN Ansambli i këngëve e valleve popullore shqiptare në RMV në bashkëpunim me Ministrinë për sistem politik dhe marëdhënie ndërmjet bashkësive, organizon koncert me premierë absolute “Vallja e Paqes”. Transmetim i drejt për drejt në Televizionin e Maqedonisë, programi në gjuhën shqipe.
Pjesëmarrja e publikut me ftesa dhe duke respektuar të gjitha protokolet anti Covid në ambiente të mbyllura.
E dielë 08.08.2021 ora: 20:00
salla e Operës dhe Baletit – SHKUP
RELATED ARTICLES

Bianca Junzell vjen plot energji, rezaton në fotosesionin e ri

I është rikthyer muzikës pas një pauze të gjatë, krijoi këngë të reja dhe një album me këngë të përpunuara. Bianca Junzell në një...

Kjo është Linda, frizerja shqiptare me famë në Zvicër

Është nga ato gra që nuk i marrin parasysh sfidat, mundimet dhe nuk dorëzohen. Lindita Iseni Emerllahu, për të gjithë e njohur si Linda,...

Ky është talenti Anton i këngës ” Pa ty”

Quhet "Pa ty" kënga që ka pak ditë që është publikuar nga këngëtari i ri por mjaft me stil e talent Anton Pervorfi. Djaloshi...

Most Popular

Bianca Junzell vjen plot energji, rezaton në fotosesionin e ri

I është rikthyer muzikës pas një pauze të gjatë, krijoi këngë të reja dhe një album me këngë të përpunuara. Bianca Junzell në një...

Kjo është Linda, frizerja shqiptare me famë në Zvicër

Është nga ato gra që nuk i marrin parasysh sfidat, mundimet dhe nuk dorëzohen. Lindita Iseni Emerllahu, për të gjithë e njohur si Linda,...

Ky është talenti Anton i këngës ” Pa ty”

Quhet "Pa ty" kënga që ka pak ditë që është publikuar nga këngëtari i ri por mjaft me stil e talent Anton Pervorfi. Djaloshi...

Vargje prekëse nga Saranda Ademi për vëllaun që iku në moshë të re

Ende nuk i besohet askujt që një djalë i ri, një punëtor i shkëqyshëm i bankes TEB, i bukur, i matur dhe kaq i...