Tuesday, November 30, 2021
Home Lajme Komuna e Kumanovës nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Qendrën e Integrimit të Romëve...

Komuna e Kumanovës nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Qendrën e Integrimit të Romëve nga Oberhausen – Gjermani

Komuna e Kumanovës nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Qendrën e Integrimit të Romëve nga Oberhausen – Gjermani.

Qëllimi i këtij memorandumi bashkëpunimi është koordinimi i ngushtë, planifikimi dhe zbatimi i aktiviteteve për të inkurajuar zhvillimin dhe prezantimin e iniciativave të përbashkëta komunale, rajonale dhe shtetërore.

Për më tepër, bashkëpunimi në fushën e shkëmbimit të përvojave midis të rinjve nga të dyja komunat, planifikimi dhe zbatimi i projekteve me përfshirje shumetnike, planet dhe strategjitë për zhvillimin e zonave ekonomike dhe ndërmarrësisë sociale, përfshirje më e mirë sociale e personave me aftësi të kufizuara, dhe projekte të tjera nga fushën e infrastrukturës, ekonomisë, kulturës, rinisë dhe sportit.

RELATED ARTICLES

Grubi – Geer: Kontesti me Bullgarinë të mbyllet sa më shpejtë, koha për datë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka pritur në takim ambasadorin e BE-së në...

Grubi – Kyuchyuk: Falenderim ndaj Bullgarisë për profesionalizmin dhe menaxhimin e situatës

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi i shoqëruar nga eurodeputeti Ilhan Kyuchyuk, ministri i Ekonomisë,...

Nëntori i dy ushtrive dhe i pabarazisë ndërkombëtare

Kosova i ka pasur dy ushtri. Ushtrinë e popullit, UÇK-në. Dhe, pas shpalljes së pavarësisë, FSK-në, e cila sot shënon ditën e saj. Nesër,...

Most Popular

Grubi – Geer: Kontesti me Bullgarinë të mbyllet sa më shpejtë, koha për datë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka pritur në takim ambasadorin e BE-së në...

Grubi – Kyuchyuk: Falenderim ndaj Bullgarisë për profesionalizmin dhe menaxhimin e situatës

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi i shoqëruar nga eurodeputeti Ilhan Kyuchyuk, ministri i Ekonomisë,...

Nëntori i dy ushtrive dhe i pabarazisë ndërkombëtare

Kosova i ka pasur dy ushtri. Ushtrinë e popullit, UÇK-në. Dhe, pas shpalljes së pavarësisë, FSK-në, e cila sot shënon ditën e saj. Nesër,...

Këshilltarët e BDI-së në Shkup kërkojnë seancë të jashtëzakonshme të Këshillit të Qytetit të Shkupit për aksidentin tragjik në Bullgari

Grupi i këshilltarëve të Bashkimit Demokratik për Integrim së bashku me grupin e këshilltarëve të LSDM-së në Këshillin e Qytetit të Shkupit parashtruan iniciativë...