Thursday, December 9, 2021
Home Showbizz David Dreshaj i dedikon këngë motrës, në ditën e dasmës

David Dreshaj i dedikon këngë motrës, në ditën e dasmës

Një projekt i aranzhuar dhe producent nga Cricket, me muzikë nga Muma kurse tekst nga Muma dhe ylli i muzikës David Dreshaj kurse videoklipi është punuar nga Imagine Films, pritet që të vijë këto ditë në tregun muzikor dhe në të gjitha platformat online dhe televizive.

Për stajlingun e këtij projekti janë kujdesur Walone Fashion Group, Mirlinda Dacaj dhe vet David Dreshaj kurse për make-up Arbër Bytyqi dhe Nora Hoti.

Si producent ekzekutiv i këtij projekti është pikërisht David Dreshaj, djaloshi që po trondit skenën shqiptare duke eksperimentuar dhe duke sjellë projekte majft të bukura në ekran.

Ky projekt pritet të jetë një tjetër befasi nga David Dreshaj i cili nuk ndalet pasiqë viteve të fundit ka sjellë shumë projekte të cilat kanë qenë atraktivitet për mbarë skenën shqiptare.

RELATED ARTICLES

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Most Popular

Kompania ATS Group e afaristit Shefshet Demirovski shpallet kompani numër 1 me fitim në evenimentin TOP 100

Kompania ATS Group e afaristit Shefshet Demirovski shpallet kompania numër 1 me fitim në evenimentin e TOP 100 kompanive më të suksesshme e organizuar...

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...