Monday, October 25, 2021
Home Lajme Anketa: Zudi Koka përpara Bekim Sali për Çairin?

Anketa: Zudi Koka përpara Bekim Sali për Çairin?

Anketat e fundit të realizuara nga Aleanca për Shqiptarët tregojnë qartë se kandidati i tyre për komunën e Çairit, Zudi Koka gëzon më tepër përkrahje përballë kandidatit të partnerit të koalicionit të tyre Alternativa, Bekim Sali.

Sipas kësaj ankete, koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa sipas të gjitha gjasave në komunën e Çairit bashkë me VMRO-DPMNE-në do të garojnë me Zudi Kokën.

Nga ASH thonë se Zudi Koka është kandidati më i përshtatshëm për Çairin dhe se me të do të triumfojnë në Çair.

RELATED ARTICLES

Zedhënësi i Maksim Dimitrievskit student Rus!

Ky është zëdhënësi i shtabit zgjedhor të Maksim Dimitrievskit në Kumanovë, Nikollaj Pavllovski dhe është student në Rusi. Pavllovski në shtabin e Dimitrievskit është dërguar...

Filluan problemet ndëretnike që në ditën e parë të kryetarit të ri të Butelit (FOTO)

Sot është dita e parë e punës për kryetarin e ri të komunës së Butelit, Darko Kostovski i zgjedhur nga VMRO-DPMNE, Aleanca për Shqiptarët...

A është fituar pasuria familjare e kandidates “së pavarur” për Shkupin, në mënyrë mashtruese dhe kriminale?

Pas informacioneve të fundit që kanë mbërritur në redaksinë tonë, shtrohet pyetja “A është pronë e familjes në pronësi të “kandidatit të pavarur, të...

Most Popular

Zedhënësi i Maksim Dimitrievskit student Rus!

Ky është zëdhënësi i shtabit zgjedhor të Maksim Dimitrievskit në Kumanovë, Nikollaj Pavllovski dhe është student në Rusi. Pavllovski në shtabin e Dimitrievskit është dërguar...

Filluan problemet ndëretnike që në ditën e parë të kryetarit të ri të Butelit (FOTO)

Sot është dita e parë e punës për kryetarin e ri të komunës së Butelit, Darko Kostovski i zgjedhur nga VMRO-DPMNE, Aleanca për Shqiptarët...

A është fituar pasuria familjare e kandidates “së pavarur” për Shkupin, në mënyrë mashtruese dhe kriminale?

Pas informacioneve të fundit që kanë mbërritur në redaksinë tonë, shtrohet pyetja “A është pronë e familjes në pronësi të “kandidatit të pavarur, të...

Nga monumenti i Lirisë në Koçan, Zaev: Bëj thirrje të bashkohemi dhe të vazhdojmë të punojmë bashkë për liri dhe demokraci

Nga këtu, nga Monumenti i Lirisë në Koçan, bëj thirrje për bashkim për lirinë e çmuar që së bashku e fituam dhe që tani...