Thursday, December 9, 2021
Home Showbizz Klement Tinaj i rrethuar me misset e bjeshkës vjen shumë shpejt me...

Klement Tinaj i rrethuar me misset e bjeshkës vjen shumë shpejt me klipin e ri

“Kcim malsorshe” kështu do të quhet kënga më e re që do të vijë nga artisti i njohur nga Malësia por që jeton në Amerikë, Klement Tinaj. Klipi është gati e do të publikohet me datën 9 Shtator e ku mësojmë se në video marrin pjesë e bukura Miss Bjeshka 2019 Pomona Tinaj, Luljeta Dekaj e cila është Miss Bjeshka 2021 si dhe mësuese Dila Vacaj. Duke parë këto protagoniste sigurojmë se videoklipi do të jetë plot ngjyra, tradita e mjaft i bukur.

Ne mësojmë se muzika e këngës është shkruar nga maestro Agron Pllumaj, video realizuar nga Studio Delaj, Post Production nga BlueSky e producent vetë Klement Tinaj. Këngëtari i mirënjohur nga Amerika sërish këtë projekt ua ka besuar për trasmetim si premiere kanalit televiziv Blue Sky e të gjithë janë kureshtarë për këtë super projekt që këngëtari ka gati.

RELATED ARTICLES

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Most Popular

Kompania ATS Group e afaristit Shefshet Demirovski shpallet kompani numër 1 me fitim në evenimentin TOP 100

Kompania ATS Group e afaristit Shefshet Demirovski shpallet kompania numër 1 me fitim në evenimentin e TOP 100 kompanive më të suksesshme e organizuar...

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...