Thursday, December 9, 2021
Home Showbizz " Kcim malsorçe" vjen nga artisti Klement Tinaj, pritet mjaft mire

” Kcim malsorçe” vjen nga artisti Klement Tinaj, pritet mjaft mire

Ka ardhur super projekti i artistit Klement Tinaj. Kënga është mjaft e bukur e përshtatur me ritëm dhe pamje nga klipi fantastik që vërtetë vjen si origjina e artistit malsorçe, ashtu siç quhet dhe kënga “Kcim malsorçe”. Vajzat e klipit të cilat janë bukuroshet e “Miss Bjeshka” e zbukurojnë edhe më shumë këtë këngë. Artisti i cili jeton në Amerikë por me origjinë është nga Malësia gjithmonë befason, e këtë herë projekti i tij më i ri ka nisur edhe më shumë të dëgjohet e të pritet mjaft mirë. Këngën me klip ju mund ta ndiqni e ta klikoni e të kërceni ashtu malsorçe në linkun më poshtë.

RELATED ARTICLES

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Most Popular

Kompania ATS Group e afaristit Shefshet Demirovski shpallet kompani numër 1 me fitim në evenimentin TOP 100

Kompania ATS Group e afaristit Shefshet Demirovski shpallet kompania numër 1 me fitim në evenimentin e TOP 100 kompanive më të suksesshme e organizuar...

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...