Thursday, December 9, 2021
Home Showbizz Jeni gati për talentin DRINI, gati projejti i tij i parë

Jeni gati për talentin DRINI, gati projejti i tij i parë

Në muzikë prezantohet shkurt DRINI ashtu siç dhe quhet Drin Mukaj, një artist i ri por me të ardhme e një emër që duhet ta fiksoni mirë. Ai ka 2 vite që ka nisur më seriozisht me muzikë, e ku shumë shpejt do të vijë me këngën e tij me klip të parën. Mësojmë se klipin e ka realizuar te Flamur Ilazi e tekstin dhe muzikën është kujdesur vetë Drini. Kënga do të ketë dhe një beat shumë të mirë punuar nga producenti Jester Beatss. Djaloshi me origjinë shqiptare jeton në Toronto në Kanada dëshiron që më shumë të krijojë e të këndojë muzikë shqip edhe anglisht por për momentin është i përqëndruar në atë shqiptare. Në paralajmërimin që ai ka postuar në rrjetin e tij social tregohet dhe data e publikimit më 17 Shtator.

https://www.instagram.com/p/CTyTvluAfLb/?fbclid=IwAR3g0ufLFsT3o6BE02yozDJccrx7DWSb_ldj3DHRn00d60M6CaICN0QMCJs

RELATED ARTICLES

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Most Popular

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Humanisti i njohur Isa Mjeku ka një urim special per bashkeshorten

Në familjen e njohur të humanistit Isa Mjeiu ia festë pasi bashkëshortja e tij ka ditëlindjen dhe ai ka postuar këto fjalë të bukura...