Thursday, December 9, 2021
Home Showbizz Austrian Palace, një ndër vendet më special dhe më të frekuentuar në...

Austrian Palace, një ndër vendet më special dhe më të frekuentuar në Çarshinë e Shkupit

Tashmë shumica,ata që e frekuentojnë Shkupin shpesh nga vende te ndryshme e njohin vendin e quajtue ‘Austrian Palace’,në zemrën e Çarshisë së Shkupit.

Met vërtet një vend jashtzakonisht i bukur dhe me një pronarë të jashtzakonshëm i cili quhet Muhamed Lamallari i njohur me emrin ‘Mujo’,

Muja përveç se është një biznesmen jashtzakonisht i suksesshëm,ai poashtu është dhe një njeri me vlera të larta nga ana njerëzore,pavarësisht agjendës së tij të stërngarkuar ai asnjëher nuk harron miqët,shokët dhe njerëzit në përgjithësi.

Një humanist i shquar,një familjar i mirë dhe mbi të gjitha i formuar me një kulturë të jashtzakonshme dhe modest gjithmonë.

Njerëzit e tillë si Muja jo vetëm Shkupit apo Maçedonis së Veriut,por i duhen gjithë trevave Shqiptare.

RELATED ARTICLES

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Most Popular

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Humanisti i njohur Isa Mjeku ka një urim special per bashkeshorten

Në familjen e njohur të humanistit Isa Mjeiu ia festë pasi bashkëshortja e tij ka ditëlindjen dhe ai ka postuar këto fjalë të bukura...