Monday, November 29, 2021
Home Lajme Zaev: Ne ofrojmë ofertën më të mirë nga LSDM dhe koalicioni

Zaev: Ne ofrojmë ofertën më të mirë nga LSDM dhe koalicioni

Qytetarë të dashur,

me të vërtetë, këto zgjedhje janë domethënëse dhe historike, përmes këtyre zgjedhjeve ne përcaktojmë rrugën e vendit tonë, atdheut tonë.

Ne ofrojmë ofertën më të mirë nga LSDM dhe koalicioni, ofertën më të mirë të kandidatëve dhe programeve, flasim për të ardhmen, për vizionin, për projektet, me të cilat duam të përmirësojmë jetën e përgjithshme të qytetarëve, në fshatra, në qytetet, në vendbanimet, kudo në Maqedoninë Veriore.

Në rrethana të tilla, duke pasur parasysh atë ofertën më të mirë, ju merrni vendimin, i cili është më i rëndësishmi për ju, për familjet tuaja, komunën tuaj, vendin tuaj, dhe për këtë arsye është shumë e rëndësishme se çfarë vendimi do të merrni.

Përmes fushatës që do të fillojë brenda një jave, ne do të shpjegojmë dhe vërtetojmë pikërisht atë, se ne kemi ofertën më të mirë të programit dhe ofertën më të mirë të kandidatit, sepse qytetarët kështu vendosën përmes kërkimeve dhe sondazheve gjatë verës, duke dhënë sugjerimet e tyre, të cilat kanë janë përfshirë në programe.

Ndërsa jemi drejt komunave, ne kemi dëshmuar, 550 milionë euro, ne kemi dhënë drejtpërdrejt mbështetje të investuar në bashkësitë lokale. Ne do të vazhdojmë me intensitet edhe më të madh, për komuna edhe më të mira që do t’i shërbejnë edhe më mirë njerëzve tanë.

RELATED ARTICLES

Grubi – Geer: Kontesti me Bullgarinë të mbyllet sa më shpejtë, koha për datë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka pritur në takim ambasadorin e BE-së në...

Grubi – Kyuchyuk: Falenderim ndaj Bullgarisë për profesionalizmin dhe menaxhimin e situatës

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi i shoqëruar nga eurodeputeti Ilhan Kyuchyuk, ministri i Ekonomisë,...

Nëntori i dy ushtrive dhe i pabarazisë ndërkombëtare

Kosova i ka pasur dy ushtri. Ushtrinë e popullit, UÇK-në. Dhe, pas shpalljes së pavarësisë, FSK-në, e cila sot shënon ditën e saj. Nesër,...

Most Popular

Grubi – Geer: Kontesti me Bullgarinë të mbyllet sa më shpejtë, koha për datë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka pritur në takim ambasadorin e BE-së në...

Grubi – Kyuchyuk: Falenderim ndaj Bullgarisë për profesionalizmin dhe menaxhimin e situatës

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi i shoqëruar nga eurodeputeti Ilhan Kyuchyuk, ministri i Ekonomisë,...

Nëntori i dy ushtrive dhe i pabarazisë ndërkombëtare

Kosova i ka pasur dy ushtri. Ushtrinë e popullit, UÇK-në. Dhe, pas shpalljes së pavarësisë, FSK-në, e cila sot shënon ditën e saj. Nesër,...

Këshilltarët e BDI-së në Shkup kërkojnë seancë të jashtëzakonshme të Këshillit të Qytetit të Shkupit për aksidentin tragjik në Bullgari

Grupi i këshilltarëve të Bashkimit Demokratik për Integrim së bashku me grupin e këshilltarëve të LSDM-së në Këshillin e Qytetit të Shkupit parashtruan iniciativë...