Thursday, December 9, 2021
Home Showbizz Ju prezantojmë artistin shqiptar në Amerikë Durim Halimi, ja projekti i ri...

Ju prezantojmë artistin shqiptar në Amerikë Durim Halimi, ja projekti i ri muzikor

Një tjetër artist shqiptar i cili ka lindur dhe jeton në Amerikë ka ardhur me një projekt mjaft të bukur muzikor. Po flasim për këngëtarin Durim Halimi i cili sapi ka publikuar këngën e tij më të re që mban titullin ” Pishman”. Ne mësojmë se Durimi me origjinë është nga Fushë Kosova dhe kjo është kënga e tij e tretë me rradhë por ai është emër i njohur edhe për këngëtarë të tjerë pasi ka shkeuar dhe krijuar për ta. Projekti më i ri ka ardhur me një video mjaft të bukur realizuar nga X-Creative Studio nga Maqedonia, muzikën nga producenti Lior Binyamin dhe ia vlen ta dëgjoni e ta klikoni në linkun më poshtë. Ai muzikën e ka pasion dhe ka ndihmuar artistët e miqtë e tij në fillim e tash si duket e ka marrë më seriozisht edhe të këndojë vetë duke e pasur mjaft pasion dhe vokal të mirë. Pasioni muzika por puna e tij e përditshme është krejt diçka tjetër pasi ne mësojmë se Durimi punon si analist për Ministrinë e Shëndetsisë në Amerikë.

 

RELATED ARTICLES

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Most Popular

Kompania ATS Group e afaristit Shefshet Demirovski shpallet kompani numër 1 me fitim në evenimentin TOP 100

Kompania ATS Group e afaristit Shefshet Demirovski shpallet kompania numër 1 me fitim në evenimentin e TOP 100 kompanive më të suksesshme e organizuar...

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...