Monday, November 29, 2021
Home Lajme Elezoviq: LSDM ka kandidatët më të mirë, populli meriton më të mirën

Elezoviq: LSDM ka kandidatët më të mirë, populli meriton më të mirën

Tetova do të shohë më të mirën në projektet e ofruara nga ne.

Për të theksuar përfundimisht problemin dhjetëvjeçar me pastërtinë publike në qytet, ne parashikojmë ndërtimin e një deponie rajonale. Kjo arritje do të zgjidhë problemin e mbeturinave, do të mundësojë zhvendosjen e stacionit ekzistues të transferimit dhe do të zvogëlojë kostot e kompanisë së shërbimeve.

Arsimi është një kusht elementar për përparimin, jo vetëm të bashkisë, por edhe të shtetit. Ndërtimi i një ndërtese për shkollën e mesme Kiril Pejcinovic – Tetovë, do të zgjidhë problemin që kalon nëpër breza në këtë shkollë.

Tetova si një qytet me histori të thellë kulturore dhe esnaf, është koha për të marrë një shëtitore në Tetovë. Ky projekt më i gjerë përfshin realizimin e një parku përgjatë dy anëve të lumit Pena, rivitalizimin e pjesës së vjetër të qytetit, rindërtimin e arkitekturës së vjetër të Tetovës dhe stimulimin e bizneseve aktiviteti i të cilëve është tipar tipik i Tetovës autentike.

Gazifikimi do të ndihmojë në krijimin e një qyteti të qëndrueshëm. Procesi është vendimtar si për familjet ashtu edhe për industrinë në Tetovë. Ky projekt është një hap i madh në zgjidhjen e problemit të ndotjes së ajrit.

Themelimi i ndërmarrjes publike “Varrezat e qytetit” do të ndihmojë në zgjidhjen sistematike të problemit me varrezat e qytetit në Tetovë dhe do të ndihmojë ekonominë lokale.

Ne do të hartojmë projektet më të mira për njerëzit tanë.

Si një person, i përkushtuar në punë dhe si një person që nuk është përfshirë në politikë deri më tani, unë jam një person i besuar, i sinqertë, i sinqertë dhe mikpritës. Si njeri i popullit, jam gati të jem njeri i popullit dhe me projekte reale, për të zgjidhur problemet reale dhe themelore të qytetarëve.

LSDM ka ofertën më të mirë në skenën e brendshme politike. Një ide e qartë dhe një plan zhvillimi i qartë për çdo qytet, për çdo fshat, për të gjithë vendin. Dhe në anën tjetër fshihet pasiguri, rrezik, rrezik dhe kërcënim i madh.

Ti vendos. Me votën tuaj ju zgjidhni unitetin dhe zhvillimin, në krahasim me ndarjet dhe një shtet të robëruar.

Ne ju ftojmë të bëni një krahasim dhe një ndryshim.

Zgjidhni ofertën më të mirë për ju, familjen tuaj, vendin tuaj.

Dilni dhe votoni për më të mirën për komunën tuaj.

RELATED ARTICLES

Grubi – Geer: Kontesti me Bullgarinë të mbyllet sa më shpejtë, koha për datë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka pritur në takim ambasadorin e BE-së në...

Grubi – Kyuchyuk: Falenderim ndaj Bullgarisë për profesionalizmin dhe menaxhimin e situatës

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi i shoqëruar nga eurodeputeti Ilhan Kyuchyuk, ministri i Ekonomisë,...

Nëntori i dy ushtrive dhe i pabarazisë ndërkombëtare

Kosova i ka pasur dy ushtri. Ushtrinë e popullit, UÇK-në. Dhe, pas shpalljes së pavarësisë, FSK-në, e cila sot shënon ditën e saj. Nesër,...

Most Popular

Grubi – Geer: Kontesti me Bullgarinë të mbyllet sa më shpejtë, koha për datë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka pritur në takim ambasadorin e BE-së në...

Grubi – Kyuchyuk: Falenderim ndaj Bullgarisë për profesionalizmin dhe menaxhimin e situatës

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi i shoqëruar nga eurodeputeti Ilhan Kyuchyuk, ministri i Ekonomisë,...

Nëntori i dy ushtrive dhe i pabarazisë ndërkombëtare

Kosova i ka pasur dy ushtri. Ushtrinë e popullit, UÇK-në. Dhe, pas shpalljes së pavarësisë, FSK-në, e cila sot shënon ditën e saj. Nesër,...

Këshilltarët e BDI-së në Shkup kërkojnë seancë të jashtëzakonshme të Këshillit të Qytetit të Shkupit për aksidentin tragjik në Bullgari

Grupi i këshilltarëve të Bashkimit Demokratik për Integrim së bashku me grupin e këshilltarëve të LSDM-së në Këshillin e Qytetit të Shkupit parashtruan iniciativë...