Thursday, December 9, 2021
Home Showbizz Sa bukur këndon këngën e Dafina Zeqirit artisti kalifornian

Sa bukur këndon këngën e Dafina Zeqirit artisti kalifornian

Qëllimi i tij ka qenë për paqe dhe muzika që nuk njeh kufinj apo shtet. Po flasim për artistit Tamim i cili ka sjellë një super projekt ku është një mix i këngëve të njohura në botë. Ai i sjell të interpretuara mjaft mirë e ku na bie në sy edhe kënga e artistes së njohur shqiptare Dafina Zeqiri e ku Tamin e këndon dhe e shqipton mjaft bukur. “International Mash Up 2” quhet ky projekt i këngëtarit që jeton në Kaliforni dhe ka bashkëpunuar sërish me Dj. e njohur shqiptar Dj.Adillo. Projekti sapo është publikuar dhe po pritet mkaft mirë ku ka dhe një klip të bukur.

 

RELATED ARTICLES

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Most Popular

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Humanisti i njohur Isa Mjeku ka një urim special per bashkeshorten

Në familjen e njohur të humanistit Isa Mjeiu ia festë pasi bashkëshortja e tij ka ditëlindjen dhe ai ka postuar këto fjalë të bukura...