Monday, December 6, 2021
Home Lajme Kryetari i komunës më i mirë komunikon me popullin dhe i shërben...

Kryetari i komunës më i mirë komunikon me popullin dhe i shërben popullit

“Vendosim së bashku!”

Nuk duhet të ketë ndërmjetës ose barriera midis kryetarit të komunës dhe qytetarëve. Vetëm komunikimi i drejtpërdrejtë, i rregullt dhe i dyanshëm mund të krijojë një sistem për përgjigje të shpejtë ndaj problemeve në komunë, për planifikimin e duhur afatgjatë dhe bashkia të zhvillohet në drejtimin që ju qytetarët zgjidhni në këto zgjedhje.

Ne do të prezantojmë një sistem dixhital online për kontakt të drejtpërdrejtë të kryetarit të bashkisë dhe këshilltarëve me qytetarët dhe shkëmbim të vazhdueshëm, të shpejtë dhe efikas të informacionit mbi shërbimet nën juridiksionin e vetëqeverisjes vendore, bashkëpunimin me sektorin e OJQ-ve dhe pjesëmarrjen e përfaqësuesit të tyre si një bashkëpunëtor në zyrën e kryetarit të bashkisë.

Nismat e qytetarëve do të pranohen dhe përpunohen në një sistem të qartë, ku komunat do të jenë të detyruara t’u përgjigjen nismave të qytetarëve brenda 10 ditëve.

Pjesëmarrja e qytetarëve në menaxhimin e bashkisë nuk do të reduktohet në votim vetëm një herë në 4 vjet, por përmes komunikimit me kryetarin e bashkisë dhe aplikimit të iniciativave, do të ndërtohet një partneritet i vërtetë.

Kjo është arsyeja pse unë them se jam dhe do të jem:

• Njeri besnik, i ndershëm, i sinqertë, mikpritës.
• Afër secilit prej jush (vazhdimisht në terren, lehtësisht i arritshëm, me këmbë në tokë, komunikues, do të dëgjoj dhe veproj, do të shërbej).
• Njeri aksionist, punëtor, punëtor.
• I gatshëm, kompetent, i njohur me problemet, me një plan konkret me zgjidhje.
• Po aq afër të gjithëve, nuk ka ndarje të njerëzve në asnjë bazë.

Ne ju ftojmë të bëni një krahasim dhe një ndryshim.

Zgjidhni ofertën më të mirë për ju, familjen tuaj, vendin tuaj.
Zgjidhni kryetarin më të mir.

RELATED ARTICLES

Vargje prekëse nga Saranda Ademi për vëllaun që iku në moshë të re

Ende nuk i besohet askujt që një djalë i ri, një punëtor i shkëqyshëm i bankes TEB, i bukur, i matur dhe kaq i...

Grubi për Tv24: Askush nuk e mbron pronarin e Besa Trans

Zëvendëskryeministri i parë Grubi në emisionin 24 Analizë ka theksuar se askush nuk e mbron pronarin e “Besa Trans”.  Jo, zero, kurrë. Në asnjë...

Grubi për Tv24: Do ketë përgjegjësi për aksidentin në Bullgari

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi në emisionin 24 Analiza në lidhje me aksidentin e autobusit në Bullgari ku humbën jetën 45 persona tha se...

Most Popular

Bianca Junzell vjen plot energji, rezaton në fotosesionin e ri

I është rikthyer muzikës pas një pauze të gjatë, krijoi këngë të reja dhe një album me këngë të përpunuara. Bianca Junzell në një...

Kjo është Linda, frizerja shqiptare me famë në Zvicër

Është nga ato gra që nuk i marrin parasysh sfidat, mundimet dhe nuk dorëzohen. Lindita Iseni Emerllahu, për të gjithë e njohur si Linda,...

Ky është talenti Anton i këngës ” Pa ty”

Quhet "Pa ty" kënga që ka pak ditë që është publikuar nga këngëtari i ri por mjaft me stil e talent Anton Pervorfi. Djaloshi...

Vargje prekëse nga Saranda Ademi për vëllaun që iku në moshë të re

Ende nuk i besohet askujt që një djalë i ri, një punëtor i shkëqyshëm i bankes TEB, i bukur, i matur dhe kaq i...