Tuesday, November 30, 2021
Home Lajme Prokurorisë i del punë. Nis hetimi për punën jokualitative të Arben Taravarit?

Prokurorisë i del punë. Nis hetimi për punën jokualitative të Arben Taravarit?

U prezantua si projekt kapital, projekt modern por duket që projekti te shetitorja e lumit Vardar do t’i ktheht bumerang Arben Taravarit.

E quajtën qendër rekreative sportive, po pa kaluar 6 muaj është bërë vend i gurmbullimit të pajisjeve të dala jashtë funksionit si rezultat i kualitetit të dobët. Në shetitore mund të shihen materiale që janë shkepur nga punimet e realizuara jashtë çdo standardi. Edhe dyshemeja, thuajse e tërë ka dalur jashtë funksionimit.

Nga projekti fillestar, asgjë nuk ka ngelur në vendin e vet. Dyshemeja ka filluar të shkepet, sikurse korsia për personat e verbër. Plastikat e vendosura aty janë shkepur dhe të verbërit vetëm mund të ngatërrohen dhe të thyejnë gjymtirët e tyre.

Këndet e lojrave janë jofunksionale. Pajisjet me kualitet të dobër janë prishur, ndërsa shportat e mbeturinave kanë dalur nga funksioni. Ndriçimi publik po ashtu ka filluar të rrënohet pasi kualiteti i shtyllave dhe dritave sigurisht se prejardhjen e kanë nga Kina.

Burimet tona flasin që Policia e Gostivarit ka nisur një hetim për kualitetin e dobët të punimeve dhe materialit të përdorur për rregullimin e të ashtuquajturës qendër sportive rekerative.

Është ky një nga projektet e dështuara të Taravarit që po dështon ende pa kaluar viti, pasi, realizimi i punimeve nuk përputhjet me projektin dhe specifikacionin. Kjo ngjallë dyshime që punimet e dobëta janë bërë për shkak të matematikave të përfitimit të Taravarit me kompanisë që realizoi punimet. Nëse firma ka qenë e detyruar të jep 25% mito tek Taravari dhe bandat e tij, punët në terren i ka realizuar sa për të arsyetuar mjetet.

RELATED ARTICLES

S’kanë të ndalur ofendimet e Aleancës ndaj Alternativës

Deri pak kohë më parë në koalicion në frontin e përbashkët opozitarë ndërsa tani situata ka ndryshuar mes dy partive shqiptare Alternativës dhe Aleancës...

Grubi – Geer: Kontesti me Bullgarinë të mbyllet sa më shpejtë, koha për datë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka pritur në takim ambasadorin e BE-së në...

Grubi – Kyuchyuk: Falenderim ndaj Bullgarisë për profesionalizmin dhe menaxhimin e situatës

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi i shoqëruar nga eurodeputeti Ilhan Kyuchyuk, ministri i Ekonomisë,...

Most Popular

S’kanë të ndalur ofendimet e Aleancës ndaj Alternativës

Deri pak kohë më parë në koalicion në frontin e përbashkët opozitarë ndërsa tani situata ka ndryshuar mes dy partive shqiptare Alternativës dhe Aleancës...

Grubi – Geer: Kontesti me Bullgarinë të mbyllet sa më shpejtë, koha për datë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka pritur në takim ambasadorin e BE-së në...

Grubi – Kyuchyuk: Falenderim ndaj Bullgarisë për profesionalizmin dhe menaxhimin e situatës

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi i shoqëruar nga eurodeputeti Ilhan Kyuchyuk, ministri i Ekonomisë,...

Nëntori i dy ushtrive dhe i pabarazisë ndërkombëtare

Kosova i ka pasur dy ushtri. Ushtrinë e popullit, UÇK-në. Dhe, pas shpalljes së pavarësisë, FSK-në, e cila sot shënon ditën e saj. Nesër,...