Thursday, December 9, 2021
Home Showbizz E keni dëgjuar projektin "Rrushja" nga Gjon Ukaj

E keni dëgjuar projektin “Rrushja” nga Gjon Ukaj

Kënga është një përpunim ardhur shumë origjinale e më herët është kënduar nga artisti Augustin Ukaj, e tani vjen nga nipi i tij këngëtari Gjon Ukaj. Fjala është për këngën ” Rrushja” me muzikë nga vetë këngëtari me teskt nga Stine dhe Gjon Ukaj, orkestrim nga Alban Furtuna e ku në saks dhe violine luan Adi Malaj. Për veshjen është kujdesur WFG- Labinot Gashi. Videoja e këngës është realizuar nga Video Bug Production e përshtatur mjaft mirë e interpretuar super nga Gjon Ukaj.

RELATED ARTICLES

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Most Popular

Melisa e fillon mbarë me Bye

Melisa është me prejardhje nga Tirana por jeton dhe vepron në Gjermani. Ajo sjellë projektin e parë të titulluar Bye, është punuar nga Zzap...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Valentin Kuqi-Vali gati këngën e dashurisë së tij

Artisti Valentin Kuqi po bëhet gati të na sjellë një super baladë. Në fakt ai e kishte treguar se kjo këngë do të ishte...

Humanisti i njohur Isa Mjeku ka një urim special per bashkeshorten

Në familjen e njohur të humanistit Isa Mjeiu ia festë pasi bashkëshortja e tij ka ditëlindjen dhe ai ka postuar këto fjalë të bukura...